IV Terra de Volcans

El Club Atlètic Amer-Hipra organitza la 4a. edició de la Marxa Cicloturista Terra de Volcans el proper 9 de març, incorporant novetats en els seus recorreguts amb la intenció de créixer en el nombre de participants.

El recorregut llarg constarà de 139 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell positiu. Enguany els ciclistes es trobaran quatre ascensions començant, com altres anys, per l’Alt de Sant Hilari amb més de 27 quilòmetres al 3%. Després de baixar per Collsesplanes, els ciclistes encararan el Coll de Romegats per creuar la comarca d’Osona fins a Sant Pere de Torelló per pujar el Coll de Bracons per Sant Andreu La Vola, cim inèdit per aquest vessant en qualsevol marxa catalana, amb 10 quilòmetres al 5,6% i dues parts ben diferenciades. Caldrà haver guardat forces per pujar a Sant Martí Sacalm, on hi ha l’arribada, amb els seus 8,3 quilòmetres al 7,2% sense cap mena de descans, fent del port un dels més visitats pels ciclistes professionals i els cicloturistes de la zona.

El recorregut curt, per la seva part, constarà de 90 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu i es separarà del recorregut llarg a sant Hilari. El llarg descens fins a Santa Coloma de Farners durà els ciclistes cap a Mas Llunès, aquesta vegada per Salitja i el seu repetjó. L’arribada, en lleugera pujada de 400 metres, sempre acaba donant espectacle i ensenya qui ha jugat millor les seves cartes.

Dades de la prova Categoria/es: Cicloturisme

Dia: 09-03-2014 Hora: 08:30 Població: AMER (GIRONA)

Direcció: Plaça de la Vila

Quilómetres: 139.0 km Organitzador: AMER-HIPRA, ATLETIC CLUB

E-mail organitzador: ccamerhipra@gmail.com Telèfon del club: 972430330 Telèfon de contacte de la prova: 660 039 344

Observacions: Recorreguts: 139 km i 2.800 metres de desnivell (puntuable Circuit Llarga Distància) i 90 km i 1.100 metres de desnivell. Inscripcions: 25 euros (fins el dimarts 25 de febrer a les 24:00 h) i 30 euros (fins el dimarts 4 de març a les 24:00 h). Tancament d’inscripcions a l’arribar a 300 participants al recorregut llarg i 200 al recorregut curt. Increment de 10 euros pels no federats que inclou llicència de dia amb cobertura d’accidents i responsabilitat civil. El club ofereix la possiblitat de recollir el dorsal el dia abans 8 a l’Snack bar d’Amer des de les 17:00  fins a les 19:00 hores.

Inscripcions: En breu a la pàgina web de bicinscripcions.com.

Tindrem la col.laboració  de l’empresa Enjoy Pyrinees/Bicicarril.com, que ens farà l’assistència tècnica durant els recorreguts llarg i curt, amb un vehicle per itinerari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Website

*