12a edició de la Copa Gironina de BTT a Amer

Ahir el Club Atlètic Amer-Hipra va organitzar una prova de BTT corresponent a la Copa Gironina, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme. Lluny de la malastrugança amb el temps d’altres anys, el Sol beneiria els ciclistes durant tota la matinal i ajudaria a augmentar la participació fins a 300 ciclistes aproximadament. La prova tenia tres recorreguts en les proves obertes a categories d’infantil i superiors i quatres proves més per a la promoció, totes amb punt d’inici i final al Pavelló d’Esports d’Amer degut a la logística moguda.

L’espectacle que van oferir els més petits anava acompanyat d’aplaudiments al seu pas per qualsevol punt de recorregut. El planter demostrava que el futur està més que assegurat i que en les properes edicions hem de millorar el recorregut per posar-lo a la seva alçada ciclista. Per la seva banda, els més grans disfrutaven de l’entorn de Santa Brígida i Santa Lena abans d’encarar la zona del Voramera, que els permetia vorejar el poble resseguint i travessant el riu Brugent (antigament, riu Amera). Llevat d’algunes errades en la senyalització, els ciclistes van elogiar la bellesa i la duresa del recorregut, així com la varietat de corriols i camins forestals. La posterior botifarrada juntament amb l’entrega de premis van ser els punts finals d’una bona diada. Aquí podeu trobar les classificacions de la promoció i de la general.

Des de l’organització volem agrair l’assistència dels ciclistes, així com dels seus acompanyants, alhora que prometem esmenar les errades per tal de millorar en futures edicions. Per això rebrem qualsevol consell de molt bon grat al correu electrònic ccamerhipra@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Website

*