5a cronoescalda popular a Sant Martí Sacalm

El proper dissabte, 29 d’agost, celebrarem la cronoescalada popular i individual a Sant Martí. Es tracta d’un acte del club, que s’està convertint en tradicional al final de l’estiu, i que obrim als amics i companys que els agradi la bici i passar una bona estona. No és una prova de la federació, ni cal llicència, ni diners (no és la prova que vam organitzar al maig passat amb la federació i que es van fer dos pujades). La pujada és de caràcter popular i no-competitiu, tot i que cadascú lluita contra ell mateix i els amics. Quan us inscriviu, us pesarem i demanarem l’edat per saber qui sortirà primer i qui l’últim. Prendre’m temps, només perquè cadascú sàpiga quan ha fet i per la classificació no-oficial que us explicarem més avall. El premi és un berenar-sopar després de la baixada conjunta amb molt de seny i, posterior dutxa. Aquest any ens fa especial il·lusió perquè estrenarem asfalt i pilones informatives de cada punt quilòmetric.

Inscripcions: 17h a l’antiga estació d’Amer (damunt el pavelló).

Preus: Solters – 0 euros (sense IVA). Casats – 0 euros (amb IVA, per desgravar a casa). Familia nombrosa/Carnet Super3/Carnet Jove/Jubilats – 0 euros (Us donarem les gràcies!).

Ordre de sortida: Us pesarem vestits amb maillot, culot i mitjons. Ni casc, ni sabates, ni res a les butxaques. Així sabrem qui s’ha passat a l’estiu i qui no. A qui li pesin més els ossos sortirà primer i el més cardineta sortirà últim, amb espais de 1 minut (si som 1000 persones, potser ho canviem!).

Sortida: Quan acabem de pesar, ho decidirem. Normalment, 17:20-17:30 surt el primer.

Berenar: Pa amb tomàquet i embotit. Qui vulgui, que porti postres!

Classificació no-oficial: El temps que tardeu es veurà incrementat segons el vostre pes i edat, respecte al menys prim i al menys jove. Cada any i cada quilogram de menys seran 15 segons que us sumarem al temps final. Hi haurà un reconeixement a qui pugi més ràpid i més lent, a qui pesi més i qui pesi menys, al més jove i al més vell. Sereu aplaudits!

Dutxa: Cadascú a casa seva. Si veniu de lluny, aviseu i mirarem de lligar un vestuari al pavelló. Si no, al riu.

Altimetria (Gràcies Raúl @ramacabici!)

santmartisacalm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Website

*