MARXA CICLOTURISTA AMER – ST. MARTÍ SACALM

NOVA PÀGINA WEB

https://www.marxadamer.com/ca/inici/

VÍDEO DE LA 9a EDICIÓ DE LA MARXA CICLOTURISTA AMER – ST. MARTÍ SACALM!!!

VÍDEO DE LA 8a EDICIÓ DE LA MARXA CICLOTURISTA AMER – ST. MARTÍ SACALM!!!

VIDEO PROMOCIONAL DE LA MARXA

VIDEO EN CASTELLÀ

VIDEO EN ANGLÈS

original

El proper 25 de març de 2018 celebrarem la 8a edició de la Marxa Cicloturista Amer – Sant Martí (antiga Terra de Volcans) amb un recorregut de 139 km i 2800 metres de desnivell positiu, amb final a St. Martí Sacalm. Aquest recorregut és puntuable pel XI Circuit de Ciclopirineus que organitza la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme.

També hi ha un recorregut curt que tindrà el mateix traçat que la llarga, però sense la última pujada a St. Martí Sacalm, és a dir, amb final a la població d’Amer. Aquest recorregut tindrà 131 km i 2200 metres de desnivell positiu.

Els cicloturistes dels dos recorreguts trobareu el primer port que haureu de realitzar, serà l’Alt de St. Hilari amb més de 27 km al 3% de desnivell mitjà. Desprès de baixar per Collsesplanes, encarareu el Coll de Romegats per creuar la comarca d’Osona fins a St. Pere de Torelló per pujar el Coll de Bracons per St. Andreu La Vola, amb 10 km al 5’6% de desnivell mitjà i amb dues parts ben diferenciades. Els del recorregut llarg, caldrà haver guardat forces per pujar a St. Martí Sacalm, on hi ha l’arribada, amb els seus 8’3 km al 7’2% de desnivell mitjà sense cap mena de descans, fent el port un dels més visitats pels ciclistes professionals i dels cicloturistes de la zona. Els del recorregut curt finalitzareu la marxa a peu de port de St. Martí Sacalm, a la zona esportiva de la població d’Amer.

Pels del recorregut llarg, com a motivació extra, aquest any també tindreu la pujada de St. Martí Sacalm cronometrada!

Els cicloturistes que s’inscriguin al recorregut llarg i realitzin finalment el recorregut curt, no sortiran a les classificacions de la curta. En canvi a l’inversa si. Recordeu que no deixa de ser una marxa cicloturista.

Al finalitzar la marxa, hi haurà dinar i un detall (material ciclista a determinar) per cada participant. Hi haurà la possibilitat de menú pels acompanyants adults per 10 euros i nens per 6 euros.

També hi haurà sortejos pels participants.

Inscripcions

https://www.dsport.cat/ca/ins_seleccio_recorregut.php?id_cursa=604

Preus

El preu de les inscripcions anticipades, des de l’obertura del plaç d’inscripció fins el divendres 9 de Març a les 23:59 hores, serà de 27 euros (federats).

Des d’aquest moment fins el divendres 23 de Març a les 23:59 hores, la inscripció tindrà un recàrrec de 5 euros, essent el preu final de 32 euros (federats). En aquest moment les inscripcions es tancaran definitivament.

Els no federats hauran d’agafar una assegurança de dia amb un cost de 8€, que s’haurà d’afegir al preu de la inscripció.

Després del tancament del termini, no s’acceptaran inscripcions per part de l’Organitzador.

En cas de que s’arribi al límit de 700 participants, les inscripcions es tancaran automàticament.

Recollida de Dorsals

Es podràn recollir al Polivalent (sobre del Pavelló).

El dissabte dia 24 de Març, a partir de les 16 hores fins les 19 hores.

El diumenge dia 25 de Març, a partir de les 7 hores fins les 8:15 hores.

Hora de sortida

La sortida serà a les 08:30 hores a la Plaça de la Vila.

Plànol amb l’itinerari des de el Pavelló fins a la Plaça de la Vila d’Amer (sortida)

Mapa amer

Ubicació de la població d’Amer (Girona)

catalunya-3

– Crònica realitzada per part d’Esportistes.cat de la Marxa Cicloturista Amer-St. Martí Sacalm 2017!

Esportistes.cat a la Marxa Cicloturista Amer – St. Martí Sacalm 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Website

*